Гурт MANTRA MOLFARA презентує відео на пісню «Колискова мрій»

Гурт MANTRA MOLFARA презентує відео на пісню «Колискова мрій»

Кліп, над яким працювали рік, присвячений подіям двох років повномасштабної весни, блекаутам та фіксує рефлексії цього часу в історії.

Трек зроблений у форматі колискової, що відображає наших дітей, у яких вкрали дитинство. Але текст пісні — дорослий, тому що, попрощався з колишнім життям, кожен з нас, так чи інакше.

«Над піснею та кліпом «Колискова Мрій» ми працювали понад рік. Зйомка акторів проводилася у Києві в одному зі зруйнованих окупантами будинків. У кліпі показана історія чоловіка який втратив свою доньку, після того, як ракета влучила в його будинок та зруйнувала його. Відео має дві візуальні концепції: перша — з електроінструментами та зі світлом, а друга — з акустичними інструментами при свічках. Це було зроблено, щоб показати відключення світла, через бомбардування ворогом мирних міст та мирного населення», — розповіли хлопці з MANTRA MOLFARA.

Гурт виступає у жанрі прогресивного року і до подій 2022 року виступав з каверами. Але після початку повномасштабного вторгнення хлопці зрозуміли, що часу творити своє — саме зараз. MANTRA MOLFARA активно записують власний матеріал, знімають відео та виступають на благодійних концертах, в рамках яких на різні проєкти допомоги ЗСУ було зібрано не менше 100 тисяч доларів.


Читати також