28-04-2024 Розваги 710

Новини кіно за тиждень. 28 квітня 2024

Новини кіно за тиждень. 28 квітня 2024

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

У скасованому фільмі «Кінокритик» Квентін Тарантіно хотів повернути своїх культових персонажів

Стали відомі подробиці про скасований фільм «Кінокритик» Квентіна Тарантіно. У десятій та останній картині режисер планував повернути культових персонажів зі своїх минулих робіт.
Дія «Кінокритика» мала розгорнутися 1977 року в Каліфорнії. Фільм розповів би про одного зухвалого та цинічного критика. Під час роботи Квентін Тарантіно надихався справжнім журналістом. На одну з головних ролей він розглядав Бреда Пітта. У середині квітня режисер оголосив, що передумав знімати цей фільм. Він вирішив перейти до іншої ідеї.

За сюжетом "Кінокритика" можна було б припустити, що це буде камерна історія про роботу журналіста. Однак The Hollywood Reporter повідомляє, що намічався запуск цілого метавсесвіту Тарантіно. Режисер збирався поставити сцени формату "фільм у фільмі". Тобто він міг відтворити деякі знакові моменти зі своїх картин.

Тарантіно на зйомки Кінокритика хотів запросити зірок своїх минулих фільмів. Актори повторили свої ролі або зіграли вигадані версії себе. За чутками, у якийсь момент до проекту був прив'язаний Джон Траволта. У такому разі його, напевно, звали повернутися до ролі Вінсента Веги з «Кримінального чтива» (1994).

Квентін Тарантіно мав іншу цікаву ідею для «Кінокритика». Події могли відбуватися у кінотеатрі. 16-річний Тарантіно, як співробітник кінотеатру, взаємодіяв би з різними персонажами.

Квентін Тарантіно продовжує працювати над десятим фільмом. Картину все ще збирається випустити Sony Pictures, яка показала «Одного разу в... Голлівуді» (2019) режисера. Зйомки мали стартувати в 2024 році, але після скасування початкового задуму про кінокритика розробка явно затягнеться. Представники кінобізнесу з оточення Тарантіно кажуть, що режисер під час роботи над проектами часто переписує сценарії та відмовляється від багатьох ідей. Тож чекатимемо на десятий фільм довго.

Ченнінг Тейтум влаштовує ігри на виживання у трейлері фільму «Моргни двічі»

MGM опублікувала перший трейлер фільму «Моргни двічі» з Ченнінгом Тейтумом у головній ролі. Трилер розповість про таємничого магната, який запрошує гостей на свій приватний острів та влаштовує їм небезпечні ігри. Це режисерський дебют актриси Зої Кравіц із «Бетмена» (2022) та «Меломанки» (2020).
За сюжетом жінка на ім'я Фріда (Наомі Акі, «Кінець ї***ого світу») знайомиться з мільярдером Слейтером Кінгом (Тейтумом, «Крок уперед»), який займається високими технологіями. Слейтер запрошує Фріду та її подругу Джесс (Аліа Шокат, «Поділ») на свій приватний острів. Туди ж прибувають інші друзі Слейтера.

Спочатку Фріда і Джесс просто розважаються і насолоджуються відпочинком у мальовничому місці. Однак у якийсь момент починають відбуватися дивні події. Джесс зникає, а Фріда починає відчувати проблеми з пам'яттю. Люди на острові під дією, мабуть, якихось речовин чинять жахливі вчинки і незабаром про це забувають. Відпустка перетворюється на справжній кошмар.

Глядачів заінтригував перший фільм Зої Кравіц в якості режисера. У коментарях його назвали сумішшю детективу «Ножі наголо: Скляна цибуля» (2022) та хорору «Сонцестояння» (2019). У «Ножі наголо 2» було розслідування вбивства на приватному острові, а в «Сонцестоянні» також показали дивних усміхнених людей у сонячній атмосфері.

До акторського складу «Моргни двічі» ще увійшли Кайл Маклаклен («Твін Пікс»), Адріа Архона («Андор»), Крістіан Слейтер («Містер Робот») та Гейлі Джоел Осмент («Шосте чуття»).

Світову прем'єру фільму «Моргни двічі» заплановано на 23 серпня.

Фільм «Різновиди доброти» з Еммою Стоун може стати найдовшим у кар'єрі Йоргоса Лантімоса

У Мережу вибігла інформація про приблизний хронометраж драмеді «Різновиди доброти» Йоргоса Лантімоса. Фільм може стати найдовшим у кар'єрі режисера та сценариста. Головну роль виконала Емма Стоун.
Згідно з даними World of Reel, нові подробиці про фільм «Різновиди доброти» розкрили в подкасті Little Gold Men від Vanity Fair. Інформація надійшла від інсайдерів, близьких до кіноіндустрії. За їхніми словами, «Різновиди доброти» схожі на ранні роботи Йоргоса Лантімоса. Фільм агресивний і подекуди мерзенний – мабуть, так і задумано режисером. Триває він майже 3 години.

"Різновиди доброти" будуть антологією. Загалом у фільмі три різні історії. Перша розповість про чоловіка, який навчається контролювати своє життя. У другому поліцейський зустріне свою зниклу безвісти дружину. У центрі уваги третьої опиниться жінка, яка вирушить на пошуки людини з особливим даром. Лантімос говорив, що під час зйомок він відчував, ніби знімає три самостійні фільми. Тому варто було очікувати, що проект вийде таким масштабним. У такому разі в середньому окремі частини картини тривають приблизно 45-60 хвилин.

Найдовшим фільмом Йоргоса Лантімоса поки що є драмеді «Бідолашні створіння» (2023), за роль у якому Емма Стоун отримала «Оскар». Фільм триває 2 години 21 хвилину. У трійку найбільш тривалих картин режисера входять «Убивство священного оленя» (2017) – 2 години 1 хвилина, а також «Фаворитка» (2018) та «Лобстер» (2015) – 1 годину 59 хвилин. Далі за списком слідують «Мій найкращий друг» (2001) – 1 година 44 хвилини, «Ікло» (2009) – 1 година 37 хвилин, «Кінета» (2005) – 1 година 35 хвилин та «Альпи» (2011) – 1 годину 33 хвилини.

У картині ще знялися Віллем Дефо («Маяк»), Гантер Шафер («Ейфорія»), Марґарет Кволлі («Одного разу в... Голлівуді») та Джессі Племенс («Вбивці квіткової повні»). Дефо та Кволлі теж були в «Бідолашних створіннях».

Світову прем'єру фільму «Різновиди доброти» заплановано на 21 червня.

Емма Стоун хоче, щоб її називали справжнім ім'ям – Емілі

Емма Стоун зізналася, що хотіла б, щоб її називали Емілі Стоун. Це справжнє ім'я актриси, яке їй дали при народженні.
Про бажання зніматись у кіно під своїм реальним ім'ям Емма Стоун розповіла в інтерв'ю The Hollywood Reporter. У бесіді також взяв участь її колега із серіалу «Прокляття» (2023) Нейтан Філдер. Стоун входить до Гільдії кіноакторів США та Американської федерації артистів телебачення та радіо (SAG-AFTRA). Серед учасників гільдії є ще одна голлівудська актриса з іменем Емілі Стоун. Через це Емілі «Емма» Стоун взяла псевдонім:

«Коли люди, з якими я працюю, краще мене узнають, то роблять це [звертаються до неї на ім'я Емілі]. Просто моє ім'я було взято [іншою актрисою у SAG]. Кілька років тому я зірвалася. З якоїсь причини тоді подумала: "Я більше не можу. Просто кличте мене Емілі". Нейтан кличе мене Ем, що простіше».

Насправді розмову про справжнє ім'я Емми Стоун розпочав Нейтан Філдер. Актор нагадав інтерв'юеру, що актрису звуть Емілі. Раніше у розмові з людьми, які погано знають Стоун, він називав її Еммою. Однак тепер Філдер має намір завжди згадувати її як Емілі. Стоун прокоментувала слова Філдера так:

«Ви можете говорити „Емма”. Можете говорити все, що завгодно».

Стоун також запитали, чи поправить вона фаната, який назве її Емілі. Стоун відповіла, що тільки зрадіє, якщо шанувальники звертатимуться до неї на ім'я Емілі:

«Ні [не виправить фаната]. Це було б так чудово. Я хотіла б бути Емілі».

У трейлері фільму «Атлас» Дженніфер Лопес полює за злим штучним інтелектом

Netflix опублікував перший повноцінний трейлер наукової фантастики "Атлас". Фільм розповість про протистояння вченої у виконанні Дженніфер Лопес та злого штучного інтелекту (ШІ).
Дія картини відбувається у високотехнологічному майбутньому. Штучний інтелект на ім'я Гарлан (Симу Лю, «Шан-Чі та Легенда Десяти Кілець») створений допомагати людям. Однак у якийсь момент програма виходить з-під контролю та починає влаштовувати масштабні катастрофи. Гарлан вирішує знищити людство і поневолити світ. Він вважає, що настав час технологіям стати правителями Землі.

Блискучий аналітик Атлас Шеперд (Лопес) очолює місію з упіймання робота-ренегата. Їй потрібно діяти швидко, поки зрадник своїм повстанням машин не влаштував апокаліпсис – у найкращих традиціях Термінатора (1984) Джеймса Кемерона. Під час виконання завдання Атлас потрапляє в аварію і залишається віч-на-віч із ще одним ШІ – добродушним Смітом (в оригіналі озвучив Грег Кохан, «Снігопад»). Атлас має навчитися довіряти програмі та працювати з нею спільно, щоб вижити та врятувати світ.

Дженніфер Лопес раніше співпрацювала з Netflix. Актриса та співачка знялася у бойовику «Мати» (2023) стримінгу. Фільм потрапив у десятку найпопулярніших англомовних фільмів Netflix, але отримав змішані відгуки. Так, на Rotten Tomatoes у нього 43% рейтингу від критиків та 62% від глядачів.

Режисером "Атласу" виступає Бред Пейтон ("Ремпейдж"). У картині ще знялися Марк Стронг («Небезпечна гра Слоун») та Стерлінг К. Браун («Надприродне»).

Прем'єра фільму "Атлас" запланована на 24 травня.

Зйомки нового фільму за «Хроніками Нарнії» розпочнуться влітку 2024 року

Netflix влітку 2024 року планує запустити зйомки нового фільму за книгами циклу «Хроніки Нарнії» Клайва Стейплза Льюїса. Постановкою займеться режисер «Барбі» (2023) Грета Гервіг.
У листопаді 2023 року голова відділу кіно Netflix Скотт Стубер заявив, що виробництво нових «Хронік Нарнії» розпочнеться 2024-го. Тепер джерела What's On Netflix повідомили, що знімальна група збирається розпочати роботу в серпні. Команда розташується у Великій Британії.

Зйомки "Хронік Нарнії" триватимуть приблизно 7 місяців. Тому завершаться вони ближче до березня 2025 року. "Хроніки Нарнії" - це фентезі про пригоди в альтернативному світі, де живуть міфічні істоти. Бюджет першої частини трилогії 2000-х «Хроніки Нарнії: Лев, чаклунка та шафа» (2005) становив 180 млн доларів – фільм заробив у прокаті 745 млн. Тобто у «Хроніках Нарнії» від Гервіг буде багато спецефектів. Монтаж явно виявиться довгим, тож раніше осені 2025 року фільм не вийде. Швидше за все, такий масштабний проект випустять лише 2026-го.

Netflix оголосив про плани побудувати свій всесвіт за «Хроніками Нарнії» ще 2018 року. Тоді ж йшлося про те, що можливий і серіал. 2023-го стало відомо, що перший фільм зніме Грета Гервіг. Також вона напише сценарій. Режисер «Барбі», «Маленьких жінок» (2019) та «Леді Птаха» (2017) підписала контракт на створення як мінімум двох фільмів. У разі успіху першої частини Гервіг може екранізувати сім книг серії Льюїса.

За сюжетом першої частини циклу «Лев, чаклунка і шафа» діти родини Певенсі переїжджають із Лондона, що піддається бомбардуванням, в одне село. Вони поселяються в будинку професора Дігорі Керка, де знаходять таємничу шафу – вона виявляється порталом у чарівну країну Нарнію.

За «Зловісними мерцями» знімуть одразу два нові фільми

По всесвіту «Зловісних мерців» Сема Реймі знімуть одразу два нові фільми. Проекти вже запустили у розробку.
У лютому стало відомо, що режисер-початківець Себастьян Ванічек зніме нові «Зловісні мерці». У 2023 році постановник дебютував з жахом про павуків «Павуче лігво». Новий проект буде спін-офом, у фільмі розкажуть самостійну історію з новими персонажами. Тепер Deadline повідомляє, що розпочалася робота над ще одним фільмом франшизи.

Режисером та сценаристом наступних «Зловісних мерців» виступить новачок Френсіс Геллуппі. 2023-го на Fantastic Fest він представив свою першу повнометражну роботу «Остання зупинка в окрузі Юма» – у світовий прокат вийде 10 травня 2024-го. Геллуппі вигадав нову оригінальну історію, яку вже оцінив Реймі. Тобто це теж спін-офф, не пов'язаний із фільмом «Повстання зловісних мерців» (2023) та іншими картинами серії. Реймі зізнався, що був вражений задумом Геллуппі:

«Френсіс Геллуппі – автор, який знає, коли змусити нас чекати [поворотного моменту] у тяжкій напрузі, а коли шокувати вибуховою жорстокістю. У своєму дебютному повнометражному фільмі він виявив неймовірну майстерність».

Подробиці сюжету «Зловісних мерців» Геллуппі тримають у секреті. Про фільм Ванічека відомо лише, що головним героєм може стати француз. Ванічек сподівається розпочати зйомки наприкінці 2024 року і випустити фільм восени 2025-го.

«Повстання зловісних мерців» Лі Кроніна заробило 147 млн доларів при бюджеті 12 млн. Це найуспішніший фільм франшизи. Варто було очікувати, що Сем Реймі продовжить розширювати всесвіт демонів.

Хорор «Квартира 7А» по «Дитині Розмарі» вийде восени 2024 року

Paramount+ оголосив, що восени 2024 року відбудеться прем'єра хорору "Квартира 7А". Це буде приквел культового фільму жахів «Дитина Розмарі» 1968-го Романа Поланскі.
Як пише Variety, "Квартира 7А" вийде на онлайн-майданчику Paramount+ напередодні Хелловіна, який відзначається 31 жовтня. Головну роль виконає Джулія Гарнер («Озарк», «Вигадана Анна»). Вона зіграє Срібного Серфера у фільмі «Фантастична Четвірка» (світова прем'єра 25 липня 2025 року).

Дія фільму «Дитина Розмарі» розгортається 1965 року. За сюжетом актор Гай Вудхаус (Джон Кассаветіс) та його дружина Розмарі (Міа Ферроу) переїжджають до багатоквартирного будинку «Бремфорд» у Нью-Йорку. Там пара сподівається завести дитину та створити міцну родину. У новому будинку Вудхауси знайомляться із дивними сусідами, які нав'язуються їм у друзі. Якось Розмарі сниться кошмар, у якому її ґвалтує демон. Незабаром Розмарі виявляє, що вона вагітна.

У «Квартирі 7А» події теж відбуватимуться у 1965 році – мабуть, за кілька місяців до жахів у «Дитині Розмарі». У фільмі покажуть, що відбувалося в тій самій квартирі в Бремфорді до того, як туди переїхали Вудхауси. У центрі уваги опиниться молода танцівниця – швидше за все, її зіграє Гарнер. Дівчина зазнає серйозної травми. У якийсь момент таємниче літнє подружжя запропонує танцівниці щось, завдяки чому вона зможе прославитися. У результаті танцівниця буде втягнута в страшну змову, пов'язану з темними силами.

Режисером "Квартири 7А" виступає Наталі Еріка Джеймс. У фільмографії Джеймс є кілька короткометражок та фільм жахів про будинок з нечистю «Реліквія» (2020) – він отримав змішані відгуки. На Rotten Tomatoes у «Реліквії» 92% рейтингу від критиків, але 51% від глядачів, на IMDb – 6 балів, а на «Кінопошуку» – 5,4.

У трейлері 3 сезону серіалу "Мер Кінгстауна" Джеремі Реннер стикається з мафією

Paramount+ опублікував перший трейлер 3 сезону кримінального серіалу Мер Кінгстауна. Джеремі Реннер повернувся до ролі Майка Макласкі із впливової родини, яка займається тюремним бізнесом. У новому розділі Майк зіткнеться з російською мафією.
Дія серіалу відбувається у вигаданому місті Кінгстаун, штат Мічиган, де головним бізнесом є тюремний. Сім'я Макласкі десятиліттями підтримувала мир у Кінгстауні, виступаючи посередниками між вуличними бандами, ув'язненими, охоронцями та поліцейськими. Майк спочатку був правою рукою старшого брата Мітча (Кайл Чендлер). Однак після смерті Мітча новим "мером" став Майк. Хоча якось він і сам був ув'язненим у в'язниці Кінгстауна.

За сюжетом 2 сезону у Кінгстауні відбувається серія вибухів. Причетним до цієї справи може стати бос російської мафії. Майк має вирішити конфлікт та знайти винних у злочині. Розбирання стають ще більш напруженими, коли Майк стикається з людиною, пов'язаною з його тюремним минулим.

3 сезон "Мера Кінгстауна" - перший проект Джеремі Реннера після аварії, в яку він потрапив 1 січня 2023 року. Зірка Marvel зазнав серйозних травм під час прибирання снігу у дворі свого будинку в Ріно, штат Невада. Його збила власна снігоприбиральна машина – аварійне гальмо не було включено належним чином. Ренер тоді намагався зупинити машину, щоб вона не збила його племінника. У результаті актора затягнуло під машину. Ренер зламав 38 кісток. У січні 2024-го – через рік після інциденту – Реннер розпочав зйомки 3 сезону «Мера Кінгстауна».

Прем'єра 3 сезону серіалу "Мер Кінгстауна" намічена на 2 червня.

У трейлері хорору «Екзорцизм» Рассел Кроу грає актора, який грає екзорциста

Вийшов перший трейлер хорору «Екзорцизм» із Расселом Кроу у ролі актора, який грає екзорциста. Кроу добре знайома ця тематика – у 2023 році він з'явився в ролі екзорциста в жахі «Екзорцист Ватикану».
За сюжетом у актора Ентоні Міллера (Кроу, «Гладіатор») багато проблем у особистому житті та, мабуть, кар'єрі. Однак одного прекрасного дня його запрошують на одну з головних ролей у фільм жахів про демонів та екзорцизм у дусі «Той, що виганяє диявола» (1973) та «Омена» (1976), які згадуються в трейлері. Компанію Ентоні на зйомках складає його дочка Лі (Раян Сімпкінс, «Життя спочатку»), з якою він рідко спілкувався.

На знімальному майданчику до участі Ентоні у проекті траплялися нещасні випадки. Здавалося, щось надприродне заважає команді знімати хорор. Ентоні не забобонний, тому він спокійно береться до роботи. Ось тільки незабаром із самим Ентоні починають відбуватися дивні події. Мов у нього вселився той самий демон, якого намагався вигнати з дівчини його персонаж. Допомогти Ентоні розібратися з нечистю може лише його дочка Лі, яка звертається за порадою до справжнього священика.

Режисером виступає Джошуа Джон Міллер. Це його перший проект. До цього Міллер зняв лише маловідому драму Гра Мао (1999). Акторських робіт у Міллера більше – наприклад, його можна побачити у слешері "Хелловін 3: Сезон відьом" (1982). До акторського складу ще увійшли Сем Вортінгтон («Аватар»), Адам Голдберг («Ігри розуму») та Голлі Бейлі («Остання відпустка»).

«Екзорцист Ватикану» заробив у прокаті 76 млн доларів, що загалом непогано для невеликого жаху з бюджетом у 18 млн. Хоча відгуки на нього середні: на Rotten Tomatoes 50% рейтингу від критиків та 81% від глядачів, на IMDb – 6,1 балів, а на «Кінопошуку» – 6,2. Може, ще один обряд екзорцизму від Кроу буде успішнішим.

Світову прем'єру «Екзорцизму» заплановано на 7 червня.

Вийшов трейлер хорор-версії «Русалоньки» з «дорослим» рейтингом

У Мережу виклали перший трейлер хорору «Русалонька» із «дорослим» рейтингом. Фільм натхненний однойменною казкою Ганса Крістіана Андерсена. У ролику зла русалочка Аврора полює на людей.
За сюжетом археолог Ерік Прінс (Майк Маркофф, "Спартак: Кров та пісок") робить неймовірне відкриття. На маленькому острові у Карибському морі вчений виявляє сліди древньої розвиненої цивілізації. Вона існувала близько 10 тисяч років тому. Несподівано під час розкопок Ерік знайомиться з таємничою дівчиною на ім'я Аврора Бей (Лідія Гелен, "Минулої ночі у Сохо"). Ерік закохується в Аврору, після чого починають відбуватися дивні події.

Друг і колега Еріка, доктор Ешлі (Джефф Дентон, Касл) намагається переконати хлопця, що від Аврори у нього можуть бути неприємності. Ешлі правий. Аврора виявляється жорстокою сиреною. Щоб вільно пересуватися суходолом на ногах, Аврора повинна пити людську кров. У мультфільмі та фільмі Disney (1989, 2023) русалонька Аріель отримала ноги за допомогою магічних трюків чаклунки Урсули. Аврора явно маніпулює Еріком, щоб використати його у своїх підступних планах. Археологу треба послухати Ешлі і побороти свою прихильність до сирени, поки та не потягла його в морську безодню.

Нова «Русалонька» отримала рейтинг R через жорсткі сцени з насильством, а також наготу та грубу лексику. Режисером виступає Лі Скотт. Він зняв кілька низькопробних маловідомих треш-фільмів – серед робіт постановника «Трансморфери» (2007), «Відроджений Франкенштейн» (2005) та «Дракула: Змова вампірів» (2006). Його роботи здебільшого отримували негативні відгуки. Втім, у подібних треш-картин теж є шанувальники, адже часом хочеться подивитися кіно формату так погано, що вже добре.

Світову прем'єру фільму «Русалонька» намічено на кінець 2024 року.

У «Сімпсонах» помер персонаж, який був у мультсеріалі 35 років

Помер Ларі. Сімпсони

У 15 епізоді 35 сезону "Сімпсонів" несподівано помер давній персонаж мультсеріалу Fox. Він дебютував ще у 1 сезоні, який вийшов у 1989 році – 35 років тому.
«Сімпсони» – сатиричний серіал, що став класикою, в якому головні герої за всі 35 років не постаріли і зовні практично не змінилися. Глядачі звикли до того, що у мультику практично нічого кардинально не змінюється. Тому фанатів завжди вражає смерть того чи іншого персонажа.

Відхід персонажів із тривалих анімаційних проектів може бути пов'язаний зі смертю акторів озвучування. 2013 року пішла з життя Марсія Воллес, яка озвучувала вчительку Едну Крабаппл. Героїню зрештою прибрали із серіалу – вона померла за кадром. Однак часто автори сумними поворотами подій вирішують сильно вплинути на історію – це якраз випадок 15 серії 35 сезону під назвою «Прах кремованого дня» (далі в тексті спойлери). У цьому епізоді помер лисіючий п'яниця Ларрі. Його часто можна було побачити в «Таверні Мо» п'ючим з Гомером Сімпсоном, Карлом Карлсоном, Ленні Леонардом та Барні Гамблом.

За сюжетом епізоду Гомер, Карл і Ленні, як завжди, зустрічаються в барі Мо Сізлака. Під час перегляду футбольного матчу по телевізору Мо робить ставку і зрештою програє парі. Бармен у гніві вирішує вигнати всіх відвідувачів та виявляє, що Ларрі не рухається. Стає ясно, що чоловік помер прямо за стійкою улюбленого бару. Причини смерті друга Гомера не назвали.

На похорон Ларрі прийшли лише його мати, Гомер із сім'єю, а також Карл, Ленні та Мо. Там розкривають, що повне ім'я Ларрі - Лоренс Делрімпл. Від матері Ларрі Гомер та його приятелі дізнаються, що покійний вважав їх найкращими друзями. Хоча хлопці рідко помічали Ларрі і вирушали у різні пригоди, поки той пив поодинці. Мардж лає Гомера та компанію за те, що вони ігнорували Ларрі. У результаті Гомер, Карл, Ленні і Мо вирішують розвіяти порох Ларрі в Сереніті Фолс і цим вшанувати його пам'ять. Ларрі мріяв відвідати це місце з приятелями по бару.

За всі 35 років Ларрі сказав лише кілька реплік. Однак його смерть зблизила Гомера з друзями. Персонаж озвучував Гаррі Шірер. Актор продовжить працювати над серіалом, адже його голосом говорять багато героїв, включаючи містера Бернса, Неда Фландерса та Вейлона Смітерса.

16, 17 та 18 епізоди 35 сезону мультсеріалу «Сімпсони» випустять 5, 12 та 19 травня. Серіал уже продовжили на 36-й сезон.


Читати також