Ангеліна Усанова перемога на конкурсі краси Miss Eco International-2024

Ангеліна Усанова перемога на конкурсі краси

 «Міс Всесвіт Україна»-2023 Ангеліна Усанова стала переможницею конкурсу краси Miss Eco International-2024

«Міс Всесвіт Україна»-2023, киянка Ангеліна Усанова переможно представила Україну на міжнародному конкурсі краси Miss Eco International-2024, фінал якого сьогодні вночі відбувся в каїрському Triumph Hotel, у Єгипті. Головною метою конкурсу є популяризація важливості дбайливого ставлення до нашої планети та екології. Переможниця конкурсу стає Послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища та отримає можливість реалізовувати важливі проєкти на благо планети.

      Після декількох дефіле були визначені ТОП 5, а призові місця розподілилися наступним чином:                                          IV Віце-Miss Eco International-2024 стала Valerie Avril із Індонезії                                                                                                III Віце-Miss Eco International-2024 стала Fabiane Goia із Бразилії                                                                                                II Віце-Miss Eco International-2024 стала Niki Danii з Канади                                                                                                         I Віце-Miss Eco International-2024 стала Chantal Schmidt, Філіпіни                                                                                                              і володаркою престижного звання Miss Eco International-2024 стала українка Ангеліна Усанова. Корону Ангеліні Усановій передала Miss Eco International-2023, представниця В’єтнаму, Nguyen Thanh Ha.

Окрім перемоги і отримання престижного титулу Ангеліна Усанова також отримала нагороди:                                                                  - I місце у номінації Miss Eco Best Resort Wear за кращий пляжний лук;                                                                                                                      - III місце серед еко-костюмів з костюмом «Світ у вогні»;                                                                                                                                                  - ТОП-5 кращих національних костюмів конкурс за костюм «Фенікс»;                                                                                                           - ТОП-12 кращих виступів на Конкурсі Талантів, на якому вона виконала свою авторську пісню «Earth».

«Я неймовірна щаслива, що привезла в Україну титул такого рівня. Вже за місяць я стану Послом доброї волі ООН з питань екології та навколишнього середовища, щоб ще раз доносити до світової спільноти голос України, наголошувати на проблемах постраждалої природи, які несе вторгнення рф в Україну. Сьогодні я радію перемозі і вдячна за підтримку всім прихильникам. Особлива подяка моїй команді, яка в стислі терміни впоралась з підготовкою до конкурсу краси світового рівня.» - ділиться враженнями Miss Eco International-2024 Ангеліна Усанова.

      Тріумфальній перемозі Ангеліни Усанової на конкурсі краси Miss Eco International-2024, який тривав майже 10 днів в різних містах Єгипту, передувала напружена кількамісячна підготовка. Авторкою ідеї національного та еко-костюмів стала український дизайнер Леся Патока. Національний костюм Ангеліни Усанової «Фенікс» був створений повністю з ресайклу. Для вбрання було використано більше 1500 пластикових ложок та більше 500 пластикових ножей, які майстри знайшли на сортувальній станції. Головний убір створений із шматків пластику та пластикових ножів. На секонд-хенді дизайнери шукали гардини, тюлі та штори. Камінці і стрази на сукні – не коштовні кристали від Swarovski, а зібрані із суконь, топів та майок, знайдених, знову ж таки, на секонд-хенді. Еко-костюм Ангеліни Усанової мав назву «Світ у вогні» (Wildfires-англ.) Так само як і національний костюм, це вбрання створено із ресайкл-матеріалів та розкриває одну із світових екологічних проблем. Корсет сукні оздоблений пластиковими пляшками червоного і чорного кольору, а також деталями, вирізаними з будівельних трубок. Створити еко-костюм було складніше, ніж національний костюм, адже це костюм-трансформер. У костюмі приховали більше 5 метрів запринтованої тканини, яка під час виходу на сцену повинна створити ефект виверження потоків вулканічної лави.

     Кліп на пісню «Earth», з якою Ангеліна виступила на Конкурсі Талантів Miss Eco International-2024, був презентований нею спеціально для Дня Землі, який відзначається 22 квітня. Відеокліп зняли в Києві, в холі Національної бібліотеки України ім. В.І. Вернадського, бо саме там розташоване велетенське панно «Біль землі», основною темою композиції якого є нагадування того, що наука повинна бути направленою на захист життя на Землі. І аж ніяк не навпаки. За сюжетом герої кліпу відвідують незвичний атракціон, де за допомогою спеціальних технологій кожен із бажаючих може фізично «відчути Землю». Ангеліна постає в образі вищого розуму – головної складової цієї технології, саме вона транслює візії у мозок інших героїв кліпу та контролює їх відчуття. «Якби наша планета була людиною, які відчуття її б переповнювали?» Перше місце на конкурсі краси Miss Eco International-2024  дуже велика і значна подія для нас. Україна давно не мала перемоги у світових конкурсах краси і от нарешті ми перемогли у дуже престижному конкурсі, який входить до п’ятірки кращих у світі. Я не стримувала сліз, та хочу, щоб ця перемога Ангеліни Усанової стала перемогою кожного українця зараз і надихнула наших людей, надала їм сил йти далі і вірити, що все буде добре! – розповідає про задум кліпу Ангеліна Усанова.

«Перше місце на конкурсі краси Miss Eco International-2024 – дуже велика і значна подія для нас. Україна давно не мала перемоги у світових конкурсах краси і от нарешті ми перемогли у дуже престижному конкурсі, який входить до п’ятірки кращих у світі. Я не стримувала сліз, та хочу, щоб ця перемога Ангеліни Усанової стала перемогою кожного українця зараз і надихнула наших людей, надала їм сил йти далі і вірити, що все буде добре!» – президентка конкурсу «Міс Україна Всесвіт» Анна Філімонова.


Читати також